Alleen door echte experts

Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

5 sterren uit 89 reviews

Home 5 Product 5 Glutathione + Natrium Bicarbonate 2400mg
Aanbieding!

Glutathione + Natrium Bicarbonate 2400mg

Glutathion beschermt ons lichaam op verschillende manieren. Het is de belangrijkste antioxidant die de schadelijke effecten van vrije radicalen neutraliseert en voorkomt dat deze stoffen onze cellen en weefsels beschadigen. 

Natrium bicarbonaat de ultieme ondersteuning voor ons lichaam. Het neutraliseert zuur, herstelt de balans en optimaliseert onze gezondheid. Reguleert spijsvertering, pH-waarde en ontgiftingsprocessen. Ontdek de kracht van OrganicLeaf’s formule met natrium bicarbonaat voor optimale gezondheid en welzijn.

 129,99

Uitverkocht

OrganicLeaf is trots om een van de pioniers te zijn in Nederland die de voordelen van Glutathion hebben ontdekt en toepassen. Glutathion is een belangrijke antioxidant die van nature in ons lichaam voorkomt en een cruciale rol speelt bij het beschermen van onze cellen tegen oxidatieve stress en schadelijke vrije radicalen.

Wat OrganicLeaf uniek maakt, is onze speciale samenstelling van Glutathion 2400 mg, vitamine C 1000 mg, alpha-lipoic acid 250 mg, tremella mushroom, natrium bicarbonaat, die in combinatie met elkaar zorgen voor een buitengewoon krachtige werking. Hier zijn enkele redenen waarom onze formule zo speciaal is:

1. Hoge dosis glutathion: Onze formule bevat een aanzienlijke dosis glutathion van 1200 mg per capsule, wat helpt om de glutathionniveaus in het lichaam te verhogen. Dit is belangrijk omdat glutathion een essentiële rol speelt bij het neutraliseren van vrije radicalen en het ondersteunen van een gezond immuunsysteem.

2. Vitamine C-ondersteuning: Vitamine C is een krachtige antioxidant die de werking van glutathion versterkt. Het helpt bij de regeneratie van geoxideerd glutathion, waardoor de effectiviteit ervan wordt verhoogd en het lichaam beter wordt beschermd tegen oxidatieve stress.

3. Alpha-lipoic acid (ALA): ALA is een ander antioxidant dat synergistisch werkt met glutathion en vitamine C. Het ondersteunt de regeneratie van deze antioxidanten in het lichaam, waardoor hun beschermende eigenschappen behouden blijven.

4. Tremella mushroom ( Collageen ) : Tremella mushroom, ook wel bekend als het zilveroor-paddestoel, staat bekend om zijn hydraterende en huidverjongende eigenschappen. Het draagt bij aan een gezonde huid en helpt het lichaam bij het behouden van een jeugdige uitstraling.

5. Natriumbicarbonaat Natriumbicarbonaat, ook wel zuiveringszout genoemd, helpt het lichaam in balans te houden en de pH-waarde te reguleren. Dit is van belang voor een optimale werking van verschillende lichaamsprocessen.

De unieke combinatie van deze ingrediënten in de OrganicLeaf-formule zorgt ervoor dat ons supplement een krachtige ondersteuning biedt voor het behoud van een gezond immuunsysteem, de bestrijding van oxidatieve stress en het bevorderen van een jeugdige uitstraling. We streven ernaar om hoogwaardige producten te leveren die de gezondheid en het welzijn van onze klanten bevorderen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Glutathione + Natrium Bicarbonate 2400mg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
Winkelwagen
  • No products in the cart.