Alleen door echte experts

Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

5 sterren uit 89 reviews

Girl in a jacket Hulp nodig?

Op weekdagen kunt u ons telefonisch bereiken tussen 09:00 en 18:00 uur.

Dankzij het goede en deskundige advies van Nikola zijn mijn huidproblemen zo goed als verdwenen na gebruik van Glutathione, daar waar de reguliere artsen voor een raadsel stonden heb ik nu een mooie en vrij egale huid. Ook gebruik ik de pre&pro biotics waar mijn darmen zeer goed van functioneren en mijn ontlasting is eindelijk normaal.
Itzme Pupke
Itzme Pupke
24 Juli 2023
Nikola staat 100% achter zijn producten en dat straalt hij ook uit! Fantastisch om te zien hoe bedreven hij is en hoe hij de medemens wilt helpen met zich goed voelen.Alleen al door de informatie die hij je geeft, merk je dat dit zijn passie is. Ga zo door topper.
Wendy
Wendy
20 Juli 2023
Geweldige winkel met nog betere producten. Nikola heeft een berg aan kennis in huis en informeert je hier dan ook uitgebreid mee. Een aanrader voor iedereen!
Emma omani
Emma omani
15 Juli 2023
Een top winkel met hele fijne producten! Bij Organicleaf gaat het niet om het verkopen van de producten, maar om een steentje bij te dragen aan je gezondheid. Nikola neemt zich de tijd voor je om zo tot het juiste product te komen.
Sharon Van Der Linden
Sharon Van Der Linden
15 Juli 2023
Beste mensen geloof het of niet ik heb normaal zware allergie voor konijnen maar heb zelf als nog eentje normaal als ik hem deed aaien etc had ik jeuk aan mijn gezicht en ik kon heel moeilijk adem halen sinds dat ik gluta en lung detox neem heb ik zelfs daar geen last meer van 👌👌👌
Lazar .L
Lazar .L
24 Juni 2023
Naja een betere vind je niet.. zo simpel is het. In deze tijd met alle rotzooi die we bewust/onbewust consumeren, krijgen we gewoon de mogelijkheid om dit aan te vechten. Ik ben nu 2 weken bezig met de glutathione kuur. Jongens jullie moeten het zelf ervaren om te begrijpen. Ga erheen voor goed advies of bestel als je weet wat je zoekt. #Supersainvibes
Alyza Breidenbach
Alyza Breidenbach
1 Juni 2023
The best way to stay healthy is, to not take chemicals!
Nijo Lila
Nijo Lila
4 April 2023
Super store en geweldige service. De eigenaar is erg enthousiast en heeft veel kennis, weet precies wat je nodig hebt. Aanrader voor iedereen!
Jules Stassen
Jules Stassen
26 Maart 2023
Topgozer met een hart voor de zaak, Nijo dankjewel voor alles Brat
Robin Verberkmoes
Robin Verberkmoes
25 Maart 2023
Home 5 Categorie: Hulp bij slapen

Hulp bij slapen

In slaap komen of diepere nachtrust? OrganicLeaf heeft de juiste biologische oplossingen voor jouw probleem als het gaat om slapen. Hierdoor heb jij een betere nachtrust en kun je beter de volgende dag aan gaan. Slapen is namelijk enorm belangrijk voor ons menselijk lichaam.

Sale
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.