Alleen door echte experts

Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

5 sterren uit 89 reviews

KLANT VERHAAL: ‘De reis naar Silica water’
Home 5 CBD 5 KLANT VERHAAL: ‘De reis naar Silica water’

Wat vooraf ging

Voldoende water drinken is voor mij in tegenstelling tot mijn vrouw, Philoméne niet altijd heel belangrijk geweest. Philoméne had het geluk dat haar ouders in de jaren 80 al een “water zuiver filter” hadden om het leidingwater (kraanwater) te ontdoen van schadelijke stoffen.

Schadelijke stoffen in ons kraanwater? Dat was mijn grote vraag.

Het Nederlandse kraanwater is in tegenstelling tot veel andere  landen toch van een hoog zuiver niveau, zo dacht ik het tenminste. Philoméne bewees mij echter het tegendeel door een analyserapport van een grote drinkwatermaatschappij in het zuiden van ons land op te vragen. Ik moet zeggen dat dit rapport voor mij enigszins zorgwekkend was, het water dat ik al mijn hele leven dronk was helemaal niet zo gezond voor mij dan wat mij was verteld.

Ik ging kraanwater destilleren

Uiteindelijk besloot ik om voor mij en mijn vrouw het kraanwater te gaan destilleren en filteren, zodat het ook nog eens gezond water was om te drinken. Wat er na het distillatieproces achter blijft in de ketel is iets om ons serieus zorgen over te maken.

Ik zeg even heel kort door de bocht dat er vervuiling in ons drinkwater aanwezig is, en er misschien in onwetendheid van de drinkwatermaatschappij, schadelijke stoffen aan worden toegevoegd welke dan wel nog ruim binnen de wettelijke norm liggen.

Nadeel van gedistilleerd water

Tijdens het distillatieproces worden ook alle mineralen uit het water onttrokken, en deze (in dit geval Celtic opgelost zout) zullen er dus achteraf weer aan moeten worden toegevoegd.

Dit toevoegen geeft natuurlijk niet de gewenste juiste verhouding, tevens mis je dan nog een aantal belangrijke essentiële elementen in je drinkwater.

Op zoek naar alternatieven van water

 Er zijn door mij heel wat bron/mineraalwater merken bestudeerd en als ik er uiteindelijk 2 of 3 echt goede uit kan halen dan is het werkelijk veel. Wat men nu  goed moet begrijpen is, dat tientallen grote en kleine merken door mij bestudeerd zijn. Ik kwam echter van een koude markt thuis want goed en gezond drinkwater (zonder fluor) is schaars op de planeet.

Onze ontdekking in Stein,

Mijn vrouw Philoméne, is in velerlei opzichten “De Pionier” van ons twee, en zo was zij dan ook de aanleiding voor onze vondst bij Organic Leaf. Wij liepen samen door het winkelcentrum, eigenlijk terug richting de parkeerplaats toen Philoméne dat leuke interessante nieuwe winkeltje in het centrum ontdekte. Ik hoor het mij nog tegen haar zeggen: ik heb nu geen zin meer om een winkeltje binnen te gaan! Ik hoor ook haar antwoord nog en ik ben blij dat ik naar haar luisterde.

Onze ontmoeting met Nikola Jevric

Wij ontmoeten Nikola en er volgt een heel interessant gesprek van 1 ½ uur. Nikola verteld mij vol passie over de producten in zijn winkel en laat mij kennis maken met het  Acilis mineraalwater welke hij verkoopt, hij geeft mij een fles mee om zelf uit te proberen.

Toen ik thuis de samenstelling van dit water op het etiket las kon ik het nog niet geloven, had ik nu dan het superwater gevonden?

12 dagen challenge met Acilis

Een of twee dagen later bestelde ik gelijk 24 flessen van Acilis en beloofde Nikola dat ik gedurende 12 dagen samen met Philoméne Deze 24 flessen zou leegdrinken.

Ik maakte op dag 1 een selfie en daarna gedurende de 12 dagen welke volgden ook.

Bij dag 3 veranderde er iets aan mijn huid, en dat was goed zichtbaar.

Ook bij dag 5, dag 8 en dag 12 was er een verandering te zien.

k heb het Acilis water ook gedronken op mijn werk, en wat mij opviel was dat gedurende de nachtdienst ( op dat moment waar je behoefte krijgt aan koffie en chocolade) ik dat niet had, en ik mij fitter voelde als normaal. Al met al ben ik blij dat ik, naar Philoméne heb geluisterd en dat ik Organic Leaf heb gevonden en eindelijk het door mij zo lang begeerde ” helende water” heb gevonden.

Ik raad het iedereen aan!

Groetjes,

Elroy Schoemans

OrganicLeaf
15/12/2022
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.