Alleen door echte experts

Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

5 sterren uit 89 reviews

Home 5 Product 5 INLIFE – Pre & Probiotica
Aanbieding!

INLIFE – Pre & Probiotica

Verhoog de hoeveelheid goede bacteriën in jouw darmen en spijsvertering met behulp van onze Pre & Probiotics

  • Biedt de perfecte mix van 2,75 miljard levende bacteriën.
  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering.
  • Helpt bij een betere opname van voedingsstoffen.

 29,99

Helpt bij een goede werking van de menselijke darm

Beide spelen een belangrijke rol omdat ze helpen bij het verteringsproces van voedsel. Daarom is het essentieel om de nodige Probiotica en Prebiotica te hebben om het lichaam efficiënt te laten functioneren.

De krachten van Probiotica van OrganicLeaf

Probiotica zijn levende micro-organismen, zoals bacteriën en gisten, die gunstige effecten hebben op de gezondheid van de gastheer wanneer ze in voldoende hoeveelheden worden ingenomen. Deze micro-organismen kunnen van nature voorkomen in bepaalde voedingsmiddelen zoals yoghurt, kefir en gefermenteerde groenten, maar zijn ook verkrijgbaar in supplementvorm.

Probiotica worden vaak gebruikt om de darmgezondheid te ondersteunen en de microbiële balans in de darmen te herstellen of te behouden. Ze kunnen helpen bij het verlichten van een aantal aandoeningen, waaronder prikkelbare darmsyndroom, inflammatoire darmziekten, allergieën, huidproblemen en infecties van het urogenitale systeem. Het is belangrijk om te onthouden dat de effecten van probiotica stam-specifiek zijn, wat betekent dat elk type probiotisch micro-organisme verschillende effecten kan hebben. Het is ook belangrijk om probiotica te consumeren in voldoende hoeveelheden en gedurende een langere periode om de gewenste effecten te bereiken.

Ontdek de vezels van Prebiotica

Prebiotica zijn voedingsvezels die niet door het lichaam kunnen worden verteerd, maar wel als voedsel dienen voor de gunstige bacteriën in de darmen. In tegenstelling tot probiotica zijn prebiotica geen levende micro-organismen, maar ze kunnen de groei en activiteit van probiotica in de darmen stimuleren. Prebiotica komen van nature voor in bepaalde voedingsmiddelen, zoals knoflook, uien, asperges, bananen en cichoreiwortel, maar zijn ook verkrijgbaar in supplementvorm. Prebiotica kunnen helpen bij het behouden van een gezonde darmflora en het verminderen van ontstekingen in de darmen. Ze kunnen ook helpen bij het verminderen van het risico op darmkanker en het verbeteren van de opname van mineralen zoals calcium en magnesium. Het is belangrijk om te onthouden dat niet alle voedingsvezels als prebiotica kunnen worden beschouwd. Alleen voedingsvezels die specifiek worden gebruikt door gunstige darmbacteriën, zoals bifidobacteriën en lactobacillen, kunnen als prebiotica worden beschouwd.

De mix van 2,75 miljard bacteriën voor jouw darmen

INLIFE Pre & Probiotica supplement (60 Capsules) bevat Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Saccharomyces boulardii, Fructo Oligosacchariden die helpt bij het stimuleren van de algehele gezondheid.

Waarschuwing/Contra-indicaties: Raadpleeg uw arts als u zwanger bent, borstvoeding geeft, medicijnen gebruikt of een medische aandoening heeft, voordat u dit product gebruikt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “INLIFE – Pre & Probiotica” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sale
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.