iamnotplastic

#IAMNOTPLASTIC

100% BETER, 0% PLASTIC

Weg met plastic!

We zijn al een tijdje bezig met het verbeteren van de wereld en we zorgen steeds vaker dat er minder plastic rond waait of slingert.
En wat zijn we goed bezig zeg, Voor ons voor de dieren voor moeder aarde we zijn op de goede weg.

Wel is er iets wat me niet echt beviel toen we allemaal van plastic rietjes af gingen. We kregen er de KARTONNE/PAPIEREN rietjes voor terug, Nou dit is het slechtste wat ik ooit heb meegemaakt.

De rietjes werden nat, doorweekt er was na 10 minuten niet meer uit te drinken. Zo ben ik op eigen kracht op zoek gegaan naar een beter product.
Een product die ons allemaal terug zou brengen naar weer normale rietjes en rietjes die niemand kwaad deden. De natuur niet, de lieve diertjes niet en ons zelf niet, want wie vind het nou wel fijn uit een papieren rietje drinken?

Zo kwam ik bij een nieuw product Polymelkzuur rietjes, Rietjes die 100% Milieuvriendelijk waren en afbreekbaar. Afbreekbaar als in dat de rietjes na een tijdje zichzelf vernietigen.
Ze zijn 100% biologisch en voedselveilig.

Functies:

♦️ Voedselveilig. Verschillende certificeringen worden goedgekeurd of getest.
♦️ 100% milieuvriendelijk en afbreekbaar.
♦️ We ondersteunen groothandel en maatwerkdiensten voor rietjes en verpakkingsoplossingen.

 

Verandering begint bij jezelf, laten we samen beginnen!

Inschrijven als inkoper


  Een voorbeeld van onze producten

  Onze rietjes zijn voorzien van de EN-13432 Certificaat.

  PLA vormt zich door de productie van melkzuur uit glucose uit fermentatie. Dan een
  polymerisatie wordt in de tweede stap aan het resulterende melkzuur toegevoegd. De glucose wordt hierbij verkregen door het malen en aansluitende versuikeren uit planten die zetmeel bevatten. Productie van PLA in de VS.
  PLA kan in gelijkaardige installaties als PE worden verwerkt: spuitgieten, dieptrekken, plaatblazen. PLA bestaat voor 100 procent uit hernieuwbare grondstoffen, heeft een hoge stijfheidsfactor, is vocht- en vetbestendig en heeft een hoge glans. Het materiaal is transparant, bedrukbaar, biologisch afbreekbaar, voedselveilig maar niet hittebestendig.

  Vooruit bestellen via email of ons formulier,
  Voor vragen, bulkbestellingen & certificaten kunt u ons mailen.