Alleen door echte experts

Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis

5 sterren uit 89 reviews

De voordelen van Gastric Bypass Support
Home 5 Voedingssupplement 5 De voordelen van Gastric Bypass Support

Gastric bypass is een operatie waarbij de maag wordt verkleind en de spijsverteringsroute wordt veranderd om gewichtsverlies te bevorderen bij mensen met ernstig overgewicht. Hoewel deze operatie veel voordelen heeft, zoals het verminderen van het risico op diabetes en hartziekte, kan het ook leiden tot voedingsdeficiënties en andere complicaties.

Organicleaf

Daarom heeft Organic Leaf een uniek product ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om te voorzien in de voedingsbehoeften van mensen die een gastric bypass hebben ondergaan: Gastric Bypass Support. In deze blog zullen we de voordelen van dit product bespreken en hoe het kan helpen bij het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van mensen na een gastric bypass.

Voorkomt voedingsdeficiënties

Een van de belangrijkste nadelen van een gastric bypass is dat het kan leiden tot voedingsproblemen. Dit komt doordat de maag en het spijsverteringsstelsel worden verkleind, waardoor het moeilijker wordt om voldoende voedingsstoffen uit voedsel te halen. Gastric Bypass Support bevat een hoog gehalte aan essentiële vitaminen en mineralen zoals vitamine B12, ijzer en zink die vaak ontbreken bij mensen die een gastric bypass hebben ondergaan. Door deze supplementen in te nemen, kan men voedingsdeficiënties voorkomen en de algehele gezondheid verbeteren.

Verbetert de spijsvertering

Een andere complicatie die vaak voorkomt na een gastric bypass is een slechte spijsvertering. Dit kan leiden tot symptomen zoals misselijkheid, braken, diarree en buikpijn. Gastric Bypass Support bevat ook enzymen die de spijsvertering verbeteren, zoals protease en amylase. Deze enzymen helpen bij het afbreken van voedsel en verminderen zo de symptomen van een slechte spijsvertering.

Verbetert de stemming en het energieniveau

Een gastric bypass kan ook leiden tot veranderingen in de stemming en energieniveaus. Dit kan te wijten zijn aan veranderingen in de hormonen en de manier waarop het lichaam voedingsstoffen opneemt. Gastric Bypass Support bevat het aminozuur tryptofaan, dat het lichaam gebruikt om serotonine aan te maken. Serotonine is een neurotransmitter die een rol speelt bij de regulatie van stemming, slaap en eetlust. Door het verhogen van de serotonine niveaus, kan Gastric Bypass Support helpen om de stemming en het energieniveau te verbeteren.

Bevordert gewichtsverlies

Hoewel een gastric bypass zelf gewichtsverlies bevordert, kan het nemen van Gastric Bypass Support dit proces verder ondersteunen. Het product bevat groene thee extract en forskoline, die bekend staan ​​om hun vermogen om de stofwisseling te stimuleren en de vetverbranding te bevorderen.

Bestel Gastric Bypass Support nu op organicleaf.nl en verkrijgbaar in de winkel. Gevestigd in Stein, Nederland. 

OrganicLeaf
24/06/2023
0
Winkelwagen
  • No products in the cart.